+31 (0)6 2973 1268 info@bliksensing.nl

Over ons

Blik Sensing is een Nederlands bedrijf gevestigd in Maarssen, actief sinds 2016. Wij zijn gespecialiseerd in betaalbare sensoren met telemetrie voor grondwatermetingen voor grootverbruikers zoals overheden, ingenieursbureaus en agrarische groothandels. 

Met onze oplossingen is het mogelijk om real-time inzicht te krijgen in de grondwaterstand in heel Nederland. We zijn trots op het feit dat we alles van de sensoren tot het dashboard zelf in de hand hebben, waardoor we vlijmscherp kunnen aanbieden.

Onze missie is om de wereld, te beginnen met Nederland te helpen burgers te beschermen, voedselproductie mogelijk en effectief te houden in tijden van klimaatverandering. We helpen onze klanten tijd en geld te besparen door betaalbaar en betrouwbaar inzicht te krijgen in de waterstanden.

We hebben om deze missie en visie dagelijks verder te brengen bedrijfsbeleid ontworpen. Hiermee borgen we ook dat we onze impact op het milieu minimaliseren en de hele keten waarbinnen we werkzaam zijn hierop aan te spreken. We geloven in dramatische reductie van CO2-uitstoot door gebruik van telemetrie ten opzichte van traditionele handmetingen of het frequent uitlezen van dataloggers.

We verklaren onszelf als volledige meetnet-beheerder verantwoordelijk voor alle onderdelen in de keten: van ontwerp en productie van elektronica tot installatie, vervoer, opslag en recycling. 

Om zeker te zijn dat we altijd richting onze doelen bewegen laten we de effectiviteit van ons beleid en onze bedrijfsvoering op het gebied van milieu, dataveiligheid en kwaliteit jaarlijks auditen door DNV.

Wilt u meer weten over ons en/of over ons beleid? Neem contact met ons op! Ons (milieu)beleid en definitie van scope inclusief toepassingsgebied zijn beschikbaar op verzoek. 

 

Onze kernwaarden

1

Altijd vernieuwen

Aandacht voor het verhaal

Empowerment van mensen

Pragmatisch problemen oplossen

Het bestuur van Blik Sensing

Blik Sensing’s bestuurlijke team heeft jaren ervaring in verschillende sectoren om Blik naar haar strategische doelen te begeleiden.

Daniël Heimans, MSc.

Daniël Heimans, MSc.

Sales

Daniël is algemeen directeur van Blik en kan iedereen helpen met vragen omtrent onze producten. Daniël hoort graag van je als je interesse hebt in een demo op locatie of een offerte op maat.

Rembrand van Lakwijk, MSc.

Rembrand van Lakwijk, MSc.

Technology

Rembrand heeft veel ervaring met embedded technologie ontwikkelen en zorgt ervoor dat Blik technologisch hoogwaardige en innovatieve producten op de markt zet.

Bram Velthuis

Bram Velthuis

Finance

Bram heeft veel ervaring in financiele dienstverlening en helpt Blik met financieel management. Bram helpt je graag met alle vragen over facturen en betalingen.

Freark van der Berg, MSc.

Freark van der Berg, MSc.

Research & Development

Freark zet zich in voor Blik’s onderzoek naar oplossingen voor watermanagement. Door een focus op constante ontwikkeling en onderzoek draagt hij bij aan Nederlandse innovatie in watermanagement en de producten van Blik.

Werken bij Blik Sensing?

Wil jij ook werken aan hoogwaardige technologie die de mensen zelf in staat stelt het water meester te worden? Heb jij een passie voor technologie en ga je uitdagingen niet uit de weg? Neem dan contact met ons op en wie weet maak jij straks deel uit van ons team. 

  • Er zijn op dit moment geen open vacatures.

Blik Sensing is altijd op zoek naar embedded engineers, software ontwikkelaars en experts op het gebied van watermanagment, neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Duivenkamp 351

3607BB Maarssen

KvK : 71730230  • BTW-nummer: NL858826744B01 • IBAN NL77ABNA0245974490