+31 (0)6 2973 1268 info@bliksensing.nl

Offerte aanvragen

Nadat u het formulier invult nemen wij contact met u op om uw bestelling op te nemen en een offerte op maat uit te brengen.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan in hoeveel nodes u wilt zodat wij zo snel mogelijk een passende offerte kunnen uitbrengen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor een oplossing op maat.

Daniël Heimans

Algemeen Directeur, Blik Sensing

Opties die passen bij uw organisatie

Blik Sensing bied haar oplossingen aan op een manier die bij uw organisatie passen, met opties om de nodes te bezitten of enkel de data af te nemen tegen een vast bedrag en verder ontzorgd te worden.

Om kennis te maken met Blik is het mogelijk om een pilot te doen in uw omgeving voordat u opschaalt naar grotere aantallen.

BEZIT

Bezit de hardware en betaal een klein jaarlijks bedrag voor data-connectiviteit en dashboard-toegang.

Ontzorging

Betaal een flat-fee om direct data te ontvangen en geen onderhoud te hoeven doen of defecte hardware te vervangen. Verder geen kosten voor uw organisatie.

Support-opties

Blik biedt 2 support-opties voor kopers aan, standaard en premium. Neem contact met ons op om te bepalen wat uw organisatie nodig heeft.

standaard

Genoeg voor de meeste organisaties. Indien de batterijen vervangen moeten worden of er supportvragen moeten worden beantwoord doet Blik dit binnen 2 weken.

Premium

Zou 2 weken te lang duren voor uw organisatie? Dan biedt Blik ook premium support op locatie binnen 1 week met de premium-support.

Altijd betrouwbaar

Blik Sensing staat voor betrouwbare oplossingen die simpel, betaalbaar en vernieuwend zijn. 

}

BETROUWBAAR

Met IP-68 componenten vervaardigde node met lange levenduur zorgt voor een betrouwbare en duurzame oplossingen.

Altijd toegang

De  metingen worden altijd naar de cloud via KPN en Blik Sensing slaat deze beveiligd op. Het is niet meer nodig om naar de node toe te gaan om metingen uit te lezen.

Sterke strategie

De Blik Water node past perfect in elke watermanagement strategie gebaseerd op betaalbaarheid, empirisch meten en snel handelen.

Slim Dashboard

Het Blik Sensing dashboard is gemaakt voor watermanagement en bied een simpel en helder overzicht van alle gemeten waarden (ook via Excel – CSV). 

Bespaar kosten

Bespaar tot wel 94% op operationele kosten ten opzichte van handmatig meten. Met een heldere prijsstructuur verlaagt Blik de drempel op een geautomatiseerd meetnet.

Gebouwd voor watermanagement

Een door Blik Sensing gemaakte oplossing specifiek voor de wensen en eisen van de grondwatermarkt. Wij staan altijd open voor feedback en nieuwe functies worden snel gebouwd.